Bakker sinds 1875

Over Ons

Wij zijn Wim en Anne, broer en zus en inmiddels al de vijfde generatie broodbakkers. Een echt familiebedrijf dus, al vanaf 1875. Wim is de bakker, Anne doet de “voorkant”.

We bakken al jarenlang brood in onze bakkerij in Eindhoven. Dit doen we op onze eigen wijze. Ons tarwemeel komt uit Zeeland. De akkerbouwer brengt het rechtstreeks naar ons toe. En we bakken ons brood zonder toevoegingen en conserveermiddelen. Gewoon lekker en goed, zoals het hoort. Althans dat vinden wij.

In deze tijd is het belangrijk om lokaal te kopen en dus is het heel fijn om partners te hebben die je kent, waar je een warme en langdurige relatie mee hebt en waarvan je weet hoe ze met hun land omgaan. Op deze manier weten we waar onze spullen vandaan komen en dat proef je ook in het eindproduct.

Zo wordt onze speltbloem gemalen in Heeze, bij de St. Victor molen. En ook die molenaar brengt het rechtstreeks naar ons. Hoe fijn is dat.

Openingstijden:

Maandag rustdag (altijd).
Dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur.
Zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur.

Bezoek ons

Tongelresestraat 403
5642 ND Eindhoven
040 2811286
info@meelmuts.nl